Thursday, November 3, 2011

el prezi es una eina per fer presentacions, es similar al power point però l'estrucutra és diferent i  la seva estetica es diferent, es molt mes atractiu.  el power point es treballa amb dipaositives i el prezi  treballem amb un paper, anem posant tots els elements de la presentació i amb una linia de remps diem el que volem que surti primer, segon..seguint un ordre i unes idees.
Per començar podem començar escirure les principals idees de la nostra presentació i fer zomm per veuere els detalla.

ens permet incloure imatges, videos i animacions.
per insertar una imatge tenim dos opcions, una la que tenim al pen o el nostre ordinador i l'altre ocpio és triar imatges de la web que el prezi te un acord i es poden fer sevir sense cap problema amb els drets d'imatge.

Podem fer servir presentacions ja fetes i que el seu propietari ens doni permis. A partir de seu diseny pots crear la teva, nomes utiltizab-lo com a plantilla

tenim les
per cada plantilla tenim dos o tres tipus de lletra, aixi les presentacions fan que tinguin una mateixa estetica
i  no tenim problemes en que la lletra i l'estil siguin diferents

funciona per jerarquies qe estan vinculaades per tamanys, com més gran és més important. Manternir una visio general de el qe nosaltres volem, pke la gent entengui el qe volem explica. nome fer zomm a les idees qe volem destecar.
el resultat es molt visual, ja que hi ha molt de moviment pke juguem amb els zomms, ia xi son mes agradbles i atractives.

quan hem escrit un text, ens surt una rodona, mb ratlles de zebra, podem fer moviments que aqui marca, per fer accio hem de fer click a un objecte.
el menu principal tenim diferents opcions comper exemple. escirure, marcs(rodones), insertar imatges, formes, afegir formes...
A partir d'una foto i elements que anem seleccionan o enmarcant podem explica les nostres idees, podem parlar de idees qe estan situades a diferetns llocs i relacionant-les
Farem clik en 'frame' en el menu primncipal per ecollir tipus de marc inomes hauem d arrosegar el marc i dibuixar-lo.
per veure el resultat final clicar 'show', podras fer clik en l 'objecte per aprpart-te a ell clicar a la base per allunayr-lo. usar up/down per apropar o allunyar.
un cop creats els marcs, texts, podem crear laa sequencia, el cami de l història.
delte all: borrrar tot el cami , la linia de temps .
es un programa qe esta en xarxa, hi ha  una versio gratuita per profesors i alumnes, demanen el nostre email de universitat per resigstar-se.

com fer una truita de patates o una amanida
http://prezi.com/yqfu-lxm9kxr/tutorial-prezi-en-espanol-aprender-a-utilizarlo-en-15-minutos-academia-prezi/

No comments:

Post a Comment